In de salon wordt gewerkt met 2 lijnen ; Strictly Professional & Strictly Pure.

Salon Puur werkt met Strictly Professional, een toonaangevend schoonheidsmerk dat hoogwaardige producten biedt die gegarandeerd uw huid ten goede komen en waarmee u een uitstekende salonbehandeling krijgt. Met formuleringen gemaakt van natuurlijke actieve ingrediënten, is het belangrijkste doel van Strictly Professional om uitstekende behandelingsresultaten voor u te bereiken.

Met een selectie van producten die geschikt zijn voor het verzorgen van alle huidtypen, biedt het uitgebreide huidverzorgingsprogramma van Strictly Professional Salon Puur de mogelijkheid om u als klant tegemoet te komen.
Of u nu een vette tot gecombineerde, een normale, droge tot zeer droge, of gevoelige huid heeft.

Je natuurlijk goed laten voelen, staat centraal bij Salon Puur. Vriendelijke en zorgzame melanges helpen om uitstekende resultaten te bereiken bij alle salonbehandelingen.


De producten van de Strictly Pure lijn worden samengesteld uit het allerbeste wat de natuur te bieden heeft. Verse en gedroogde kruiden, kostbare oliën uit bloemen, noten en vruchten zijn de basis van de kruidenextracten welke als werkzame stoffen in de producten worden verwerkt.

Overmatige toevoegingen van parfums, synthetische stoffen of middelen om de houdbaarheid te vergroten worden zoveel als mogelijk vermeden. Waardoor de producten zich uitstekend laten lenen voor mensen met een atopische/gevoelige huid. allergische reacties worden tot een minimum beperkt.