Deluxe behandeling


Wat houd de deluxe gezichtsbehandeling in bij Salon Puur? 


Als eerste een huidanalyse zodat er bepaald kan worden welke producten het beste bij de huid passen.

Oppervlakte reiniging met hydraterende milk op basis van groene thee extract. Om zo het oppervlakkige vuil, de afvalstoffen en make-up van het gelaat te verwijderen.


De behandeling omvat een dieptereiniging met lysing of een milde scrub, waarbij de scrub op de warme huid wordt aangebracht en door kleine rotaties grondig wordt gereinigd, gevolgd door een biopeel of fruitzuurpeeling.


Bij deze dieptereiniging wordt de huid veel dieper gereinigd, dan alleen de buitenste huidlaag. Hierbij wordt ook de hoornlaag van de huid verdund, en worden eventueel aanwezige puistjes en mee-eters verwijderd.

Onzuiverheden zoals gerstekorrels en comedonen worden verwijderd met een dun naaldje (dit is vrijwel pijnloos). 


De wenkbrauwen worden geverfd door middel van verf, die persoonlijk word samengesteld zodat deze zo passend mogelijk is bij de  haarkleur. De wenkbrauwen naar wens geëpileerd.


Masker afgestemd op de behoefte van de huid, er word een serum toegevoegd voor nóg meer verzorging. Tevens word er een oogmasker aangebracht te verzorging van de tere huid. Bij de deluxe behandeling word er een verzorgend serum gebruikt, die extra vitamine inbrengt rondom de ogen.


Als afsluiting wordt het verzorgende masker aangebracht. Daarna word een uitgebreide  gelaatmassage gegeven van de nek, schouders, en decolleté.  Deze word gegeven met zachte amandel olie en verzorgende vitamine e olie. De vitamine e olie zorgt voor meer vochtopname in de huid.

 
E-mailen
Bellen