Hot stone massage
Je lichaam verwennen  en goed verzorgen is geen overbodige luxe. Het is de essentie voor een evenwichtig leven. Als je mentale klachten hebt, dan raakt je lichaam ook uit evenwicht. Als je lichaam zich ontspannen voelt, dan geeft dat ook mentale energie. Een massage is dan ook een vorm van zelfliefde waar je lichaam en je geest van profiteert. Bij Salon Puur kun je een heerlijke Hot Stone massage ondergaan. Dit is een massage die met warme stenen ervoor zorgt dat de warmte dieper in je lichaam trekt. Hierdoor kunnen je spieren en je gewrichten weer ontspannen.
Tijdens de massage word er gebruik gemaakt van warme basalt stenen (vulkanisch gesteente) op sleutelposities en belangrijke spieren.
Bij Salon Puur word de Hot Stone massage gecombineerd met grepen en zachte strijkingen van de ontspanningsmassage. De stoel waarop gemasseerd word is verwarmd zodat het lichaam niet afkoelt tijdens de massage. Ook word er met geurolie gewerkt in de salon. Dit om de klant volledige ontspanning te bieden.
Het gehele lichaam word gemasseerd met warme pure amandelolie
.

 
E-mailen
Bellen