Lichaamsmassage met pakking

Een heerlijk ontspannende nek-schouders-rug massage met verzorgende amandelolie, met een pakking na keuze zoals hieronder omschreven.


Witte klei :

Witte klei heeft een sterk zuiverend en genezend effect en wordt gebruikt in maskers voor het gezicht  of lichaamspakking. Het helpt bij huidveroudering, puistjes en mee-eters. Speciaal voor de gevoelige en tere huid.


Groene klei :
Een geneeskrachtige en energierijke klei met een sterk absorberende en zuiverende werking. De klei trekt de afvalstoffen uit het lichaam en werkt kalmerend en verzachtend.

Brengt verlichting bij pijn in spieren & gewrichten. Helpt de genezing van ontstekingen in het gezicht en lichaam te versnellen. Ideaal voor de vettere huid.


Algen :

Een algenpakking revitaliseert en zorgt voor nieuwe energie. Het is de ideale lichaamspakking na een periode van stress, ziekte of vermoeidheid. Een algenpakking werkt daarnaast ontgiftend en is goed in te zetten bij o.a. spierklachten, huidproblemen en pijn.


Chocolade :

Cacao (chocolade) werkt zuiverend, vocht afdrijvend en bevorderd de transpiratie  wat helpt afvalstoffen te verwijderend. Bovendien werkt chocolade positief op de gemoedstoestand.


Lichaamsbehandeling bestaande uit reiniging, massage en pakking van +/- 40 minuten.

Inclusief nabehandeling met heerlijke rozen bodylotion.


 
E-mailen
Bellen