Fruitzuurpeeling 

Deze fruitzuurpeeling mag het gehele jaar door toegepast worden. Ook in de zomermaanden wel moet er met een SPF50 gesmeerd worden.

Fruitzuur wordt met name gebruikt voor het behandelen van een onzuiver huid met puistjes en/of mee-eters.
Fruitzuur is een vet-oplosser, waardoor het tot in de poriën kan doordringen om zo talgvet en onzuiverheden te verweken en op te lossen.

Ondanks dat de hoofdindicatie voor fruitzuur een onzuivere/vette huid is, is fruitzuur ook prima te gebruiken op een rijpere huid met tekenen van huidveroudering.

Onze fruitzuurpeelings worden gekenmerkt door een zeer hoge effectiviteit. De peelings hebben zure pH waarden en moeten altijd geneutraliseerd worden. Daarnaast bieden wij een speciaal enzymen masker aan om aan te brengen na de peeling. Binnen ons assortiment bieden wij de volgende fruitzuurpeelings aan:  Glycolic Acid Peel (glycolzuurpeeling), Lactid Acid Peel (melkzuurpeeling), Salicylic Acid Peel (salicylzuurpeeling) en de Sensitive Peel (mix van Lactic acid, Glycolic acid, Citric acid, Malic acid en Tartaric acid). De meeste fruitzuurpeelings van Salonnepro zijn verkrijgbaar in verschillende percentages.

Glycolic Acid Peel (10%, 20%, 50%) wordt gebruikt voor oppervlakkige indicaties, zoals het opfrissen van de teint en het verzachten van de huidtextuur.

Lactic Acid Peel (10%, 25%, 40%) is een melkzuurpeeling die vocht bindt in de huidcellen en zorgt voor een prachtige GLOW. Pakt lichte hyperpigmentatie aan en zorgt voor een gladdere en fijnere huidtextuur.
Door het verstevigende aspect is de Lactic Acid Peel ook zeer geschikt voor anti-aging toepassingen.

Salicylic Acid Peel wordt met name gebruikt voor het behandelen van een onzuivere huid met puistjes en/of mee-eters. Salicylzuur is een vet-oplosser, waardoor het tot in de poriën kan doordringen om zo talgvet en onzuiverheden te verweken en op te lossen

Sensitive Peel (10%, 20%, 35%) is een peeling die uit verschillende fruitzuren bestaat: Lactic Acid, Glycolic Acid, Citric acid, Malic Acid en Tartaric Acid.
Deze peeling is geschikt voor dunnere en gevoelige huidtypen.
De pH waarde is aangepast op de gevoelige huidtypen.
Pakt lichte hyperpigmentatie aan en zorgt voor een gladdere en fijnere huidtextuur 
E-mailen
Bellen